Nem szeretem a BKV-t...

2013.08.11. 22:15

De kénytelen vagyok használni. Egyetemista lévén nekem is a budapesti tömegközlekedést kell igénybe vennem,mivel jogsim nincs. Így minden hónap adott napján leszurkolom a még egyelőre 3850-ft-ot, és reménykedem benne, hogy kicsivel jobb szolgáltatást kapok, mintha Fekete-Afrikában élnék.

De Citaro buszok ide, Alstom metrók oda, ez bizony hiú ábránd.

Nem minden a csili-vili busz meg metró. Persze ezek is számítanak, de ár-érték arányt tekintve a BKV még mindig a szakadék szélén áll, viszont úgy tűnik, készül egy jelentős lépést tenni előre. Az, hogy a normális utasokat, meg a szerencsétlen turistákat szívatják, sőt, néha már-már vegzálják az ellenőrök, már csak kevés embernek okoz meglepetést. De az, hogy amikor a metró késik (nyilván nem az utasok miatt), és a BKV-soknak van pofájuk sürgetni a fel-és leszállással az utasokat, az már mindennek a teteje. Azért a valag pénzért, amit egy bérletért elkérnek (főleg a felnőtt, majd 11000 ft-os bérletet nézve), hogy aztán összehugyozott, szart (igen, múltkor a 62-es villamost pótló 24-esen egy kedves hölgyismerőssel utaztunk, és a villamos közepe fele förtelmes szarszag terjengett), csövesekkel, és csöves cigányokkal megtelt eszközökön utazhassunk, ezek után még ahhoz is van képük, hogy a kevés, normálisan járaton még sürgessék az embert? Az istenit neki, igyekezzenek ők jobban! Tartsák be az általuk előre megállapított menetrendet! És ha késnek, akkor süljön le a képükről a bőr, nemhogy még sürgessék is az embert... Arról már nem is beszélve, hogy a mozgólépcsőt brahiból megállító, ezzel nagyon könnyen balesetet okozni képes, ordenáré módon ordítozó, láthatóan bliccelő punk-okat meg senki sem állítja meg a BKV híres-neves biztonsági őrei közül. Engem képes voltak visszarángatni múltkor, hogy mindenáron megnézzék, érvényes-e a diákom, de az utasok épségére úgy látszik, magasról tojnak. Ha nem siettem volna akkor munkába, lenézem a csávó számát, és feljelentem. Legközelebb meg is fogom tenni.

Egy szó,mint száz, a BKV nem változik. Talán külsőre néha-néha igen, de belülről ugyanaz a bunkó, nyerészkedő, undorító valami, ami eddig is volt. Dehát Viktor megígérte a mennyországot, szóval biztos a BKV is pár éven belül teljesen meg fog változni.

Azaz még szarabb lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://pagesofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr495456772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lüke 2013.08.19. 22:00:03

nem a Viktor, hanem a Dávid igérgeti
s csövesek a bécsi buszon is vannak
(múlt télen 3 nercbundás fintorgott a 2A-n, de nem tettek megjegyzést)
nem szeretni lehet,de
mégis TÖMEGközlekedés, s müködnie kellene!

a Davidka kint volt s megnézte Périzsban, Londonban hogyan lehet (potyázni)felugrani az elektronikus kapun átmenö hátára

Raven Clay 2013.08.19. 22:35:03

Itt arról van szó, hogy a nyilvánvaló hiányosságok ellenére még van képük követelőzni. Majd ha normális lesz a szolgáltatás, legalább egy hangyafasznyival, akkor megértem a sürgetést.
süti beállítások módosítása