Rise today

2013.07.11. 20:25

Ahogy látom, a Szepesi Nikolett-es bejegyzéseim azért eljutottak pár olvasóhoz ... remélem a kívánt irányban. Azt nem mondom, hogy ne olvassátok el, csak azt,hogy ne pénzért, és ne tanuljatok belőle. Aztán ha mégis ki akarnátok dobni 3000-4000 ft-ot egy ilyen szarra, akkor az a ti bajotok... de azért gondoljatok bele, ennyiből már egy hangulatos vacsorát is csinálhattok otthon a kedveseteknek, vagy elmehettek moziba, stb... :)

Egyébként telnek-múlnak a napok nálam is. Van még a maival együtt két műszakom a hétből, utána pedig a kicsit nagyképűen hangzó, de állítom, mindenképpen megérdemelt pihenés következik számomra is. 2 hétig a Balaton északi partján, nevezetesen Csopakon fogom süttetni hasamat, szelni a habokat, és szürcsölni a fröccsöt a fröccsfesztiválon (amit ajánlok mindenkinek, ha éppen arra jár! :) ) Utána még itthon is fogok egy hetet pihenni (közben majd lecseng a születésnapom), aztán pedig az őszi tanévkezdésig újra munka. (Illetve a tanév alatt is.) Reményeim szerint az utolsó évemet kezdem meg az egyetemen, szóval lesz itt szakdoga, államvizsga, minden, ami szem-szájnak ingere... de nem félek tőlük. Érzem magamban a képességet ahhoz, hogy abszolváljam őket, méghozzá jó eredményekkel. Ha ki tudtam tűzni magam elé a célt, hogy önálló életet kezdjek (amiért ebben a hónapban is tettem félre durván a fizetésem felét), akkor ez is menni fog. És úgy általában minden. Furának tűnhet, de nem félek. Valahogy úgy érzem, hogy sikerülni fognak a dolgok, csak akarni és küzdeni kell értük. De miről szól az élet, ha nem erről?

A bejegyzés végére jöjjön egy kis zene egyik kedvenc bandámtól, az Alter Bridge-től  :)

https://www.youtube.com/watch?v=ZYG3BPvFOgs

A bejegyzés trackback címe:

https://pagesofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr435400973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Metresz · http://metreszvagyok.blog.hu 2013.07.15. 21:14:12

Szepesi-könyvben megakadtam a 80. oldalon. Annyira mókáson próbál művészi lenni, hogy az már tragikus.

Raven Clay 2013.07.27. 14:26:51

Amúgy igen... ez a folyamatos Barcelona-Alejandro vonal 20 oldal után elég vicces volt :D
süti beállítások módosítása