I'm Batman!

2013.08.23. 19:08

Sokan mondták már, de nekem mégiscsak Jensen Ackles szájából tettzik a legjobban (Supernatural fan révén :D ) ... viszont a mai bréking nyúz szerint nem ő, mégcsak nem is Christian Bale lesz Batman a beígért Batman-Superman moziban.

Hanem... dobpergést kéreeeek...


And the Batman role goes to...

Ben Affleck!

Döbbent csönd.

Mivan?

Ben Affleck, mint a Denevérember?? Naneeeeeeeeee...

És pedig de. Ben lesz a következő éjszárnyas. Hogy miért, és főleg ki által jutott eme szerephez, nem tudom. Az egy dolog, hogy Christian Bale -aki szerény személyem szerint, főleg, hogy én a régi, Burton-féle filmeket jobban szeretem - egyáltalán nem volt rossz Bőregér, nem vállalja a szerepet, a még beígért, állatólag nem csekélyebb, mint 50 millió dollár ellenében sem, de hogy pont Ben? Aki szerintem baromi jó színész, de abszolút nem Batman-nek való! Egyszerűen őt valahogy a vígjátékok vicces szépfiújaként raktározta el magában a mozikedvelő közönség nagy része, míg ez sem Michael Keaton-ról, sem Val Kilmer-ről (George Clooney-t a botrányosan fos negyedik rész miatt most nem venném be a felsorolásba) , sem Christian Bale-ről nem lehet elmondani, hiszen nekik, néhány kivétellel, inkább komolyabb szerepeik voltak.  Nade Ben Affleck? Aki mostanában már amúgyis inkább a kamera túlsó felén szeret állni? Ráadásul nem is csinálja rosszul!

Egyszerűen nem értem. Ben Affleck és Batman... totál nem összeillő páros.

Ezek után nagyon, NAGYON kíváncsi leszek arra a Batman-Superman filmre. Csak aztán nehogy Superman szerepét az utolsó pillanatban Matt Damon kapja...:D

A bejegyzés trackback címe:

https://pagesofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr885473840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása