Azt hiszem, nem túlzás a címbéli jelző. Lassan már alig telik el hét (mit hét, pár nap), hogy ne írnék posztot Szepesi Nikolettről. És persze lehetne vádolni (némileg akár jogosan is), hogy ezzel pont az ő malmára hajtom a vizet, de nem erről van szó. Elrettenteni, figyelmeztetni szeretnék, akit lehet. Merthogy Szepesi Nikolett újabb merényletre készül a jó ízlés, az erkölcs ellen.

Bizony. Megint ,,könyvet" ír. (Hogy állítólag lassan pornóra is adja a fejét, azon már meg se lepődök... főleg, hogy nyilatkozta, nagyot nyelt az ajánlat hallatán. Valószínűleg már a casting zajlott éppen...)

Itt szeretnék mindenkit kérni, hogy ne vegye meg a készülő könyvet! Ha mindenáron el akarjátok olvasni, tegyétek azt,amit én: töltsétek le az internetről! Én is így tettem, mert bevallom, kíváncsi voltam, és úgy akartam véleményt alkotni a témában, hogy teljes rálátásom van a dologra. Így is tettem, és vártam, amíg, online, ingyen elérhető lett a mű. Most is így fogok tenni, és kérek mindenkit, hogy tegyen így! Csak így lehet ennek a jelenségnek az elejét venni, hogy tudatjuk vele, és a hozzá hasonlókkal, hogy csakis ingyen, és pusztán szórakozásból vagyunk kíváncsiak rájuk. És figyeljétek meg: ahogy nem lesz bevételük a dologból, rögtön véget fog érni a nagy Canossájuk (ahogy ők szokták ezeket a ,,könyveket" aposztrofálni).

Ne engedjük a mocsok még jobban történő elterjedését!

A bejegyzés trackback címe:

https://pagesofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr345396516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása