Breaking news: húha!

2013.08.20. 23:51

20:45-kor történt valami. Azóta 203-an nézték meg a blogot... de valahogy nem tudok elképzelni, hogy a Bloodstone játékteszt vonzott volna ennyi érdeklődőt :D Ekkora olvasottság még az ominózus kampányszóróanyag elemzések, vagy a Szepesi Nikolett-félék idején sem volt... kérném szépen a tisztelt olvasóközönséget, hogy akinek módjában áll, jelezze kommentben, hogy talált a blogra!


Előre is köszi mindenkinek, annak is aki előre megfontolt szándékkal, és annak is, aki csak véletlenül tévedt ide! :)


Update: a blog.hu url statisztikája szerint bizony a Bloodstone teszt volt a leglátogatottabb bejegyzés... minő meglepetés! :) Érdekes nem gondoltam volna, hogy 20:45 körül több mint 200 ember akar játéktesztet olvasni, de kíváncsiságból beírtam a google-be a kulcsszavakat, és a 3. lapon hozta a blogot találatként :D Hát akkor több mint valószínű, hogy a jövőben is lesznek játéktesztek! :)

És újfent köszönöm mindenkinek,aki olvas! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pagesofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr885468977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása