FTC-MTK. Egyeseknek örökrangadó (mint jómagamnak, Fradista lévén), amelyre kilátogat az ember, vagy ha nincs rá lehetősége, akkor otthonról szurkol. Tegnap volt a 203. ilyen esemény, amely a hazai csapat, az FTC 2:0-ás győzelmével végződött.

A mérkőzés teljes krónikájához hozzátartozik, hogy a szép számú (7500 fős) Fradi tábor a meccs egy pontján kifeszített egy ,,In memoriam Csatáry László" azaz ,,Csatáry László emlékére" feliratú transzparenst. Ha valaki nem tudná, Csatáry csendőrtiszt volt a háború alatt, valamint a kassai gettó parancsnoka - állítólag. És 15000 zsidó deportálásában vett részt - megint csak állítólag, mert vannak pro és kontra vélemények, bizonyítékok is az ügyben. Node,a lényeg nem is ez. Hanem, hogy egyes elemek (és itt most nem a nyilvánvalóan belterjes kapcsolatból származó Efraim Zuroff-ra gondolok), csak arra várnak, azért néznek tévét, olvasnak újságot, vagy mennek el valahova, hogy ilyen dolgokat politikai uszításra használhassanak fel. Ilyen pl. a ,,Slovensko, do toho!" című, pofátlan módon elsősorban futballblognak aposztrofált kreatúra is. Mert ennek szerzője, a sokatmondó ,,Csehszlovák kém" névvel rendelkező, nyilvánvalóan agyaroggyant zombi egy posztban nem állt meg a fradisták gyalázásánál, egy képpel a teljes magyarságot sértette meg büszkeségében. Mert a ,,Náci!!! Fradista magyarok" feliratú képet nehezen lehetne máshogy meghatározni.

Kéremszépen, én szélsőjobboldai vagyok. Utálom a kommunistákat, a cionistákat, a zsidók egy bizonyos (és csakis a véletlenen múlóan, nagyobb számú) csoportját, és bizony a cigányokért sem vagyok oda. Nagyon nem.

De nem vagyok náci, és kikérem magamnak, ha valaki ezzel a titulussal illet. A nácik ugyanolyan söpredék, mint a kommunisták voltak, és én mind a kettő rétegtől mélységesen undorodom. (Az már megint más kérdés, hogy a kommunisták között több, és nagyobb volumenű tömeggyilkos volt, akiknek a 70-80 %-a zsidó vallású volt.) De ez egész egyszerűen tűrhetetlen. Hogy a kettős mérce így kiüssön. Pár hete néhány fiatal, ha jól emlékszem, felfüggesztett börtönt kapott, mert náci karlendítéssel ,,üdvözölt" zsidókat egy hotel előtt. A dolog nyilvánvalóan gusztustalan volta ellenére azért lássuk be: a büntetés nem kicsit túlzó. De rendben, legyen így. Viszont akkor a fentebb említett, magyarellenes megnyilvánulásért nem ugyanígy börtön kellene járjon? Vagy az más,mert az nem a zsidók, ,,csak" magyarok ellen követték el?

Irónia nem egy ország, ahol az irónok élnek. Viszont Abszurdisztán egy ország, ahol sajnos a magyarok élnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pagesofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr465465745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása